adults airQuality athletes breathing fjell full-logo-s heartrate hjerte light lightspectrum login logo-s lydbolge movement newborn noise phone plane presence schoolchildren sleep sleepstages somnofy-quantum teenagers temperature vekter vibration vitalthings vitalthings

Lunsjwebinar "Respirasjonsfrekvens som indikator for helsetilstand".

Vårt 2. lunsjwebinar direktesendes fredag 20.august kl 11:00-12:00. Denne gangen tar vi for oss temaet "Respirasjonsfrekvens (pustefrekvens) som indikator for helsetilstand."

Dette er et webinar hvor du får faglig påfyll rundt betydningen av respirasjonsfrekvens som en vital parameter og hvorfor denne ofte blir fremhevet i forskningsartikler knyttet til pasientsikkerhet. Webinaret vil gi deg en dypere forståelse for hvorfor måling av respirasjonsfrekvens er viktig, hvordan den bør måles og betydningen av nøyaktighet.

VitalThings dekker alle kostnader med webinaret, og det vil derfor være gratis for deg å delta.

Vår foredragsholder

Ole Kristian Forstrønen Thu, lege i spesialisering anestesi med doktorgrad i medisin og CMO for VitalThings, er spesielt interessert i teknologi og pasientsikkerhet.

Meld deg på via denne linken. Velkommen!

Lunsjwebinar "Fallforebygging"

15.juni 2021 sendte vi i Somnofy vårt aller første lunsjwebinar. Dette var et webinar med fokus på temaet "Fallforebygging" og hvordan du med enkle tiltak kan bidra. Foredragsholder Dr. Remi Andersen har jobbet med eldre i over 20 år, og delte sine erfaringer og råd.

For de som var med når webinaret ble sendt direkte var det mulighet for å stille spørsmål skriftlig hele webinaret. Disse ble besvart både underveis og etter foredraget.

Opptaket av webinaret kan du få tilsendt ved å fylle inn din kontaktinfo i skjemaet nederst på denne siden. Husk å sjekke din søppelpost eller under din gruppering av mail med Reklame hvis du ikke finner webinaret i din primære innboks.

Denne nettsiden bruker cookies for å lage statistikk om bruk. Informasjonen deles med Google Analytics. For mer informasjon, les vår personvernerklæring.