adults airQuality athletes breathing fjell full-logo-s heartrate hjerte light lightspectrum login logo-s lydbolge movement newborn noise phone plane presence schoolchildren sleep sleepstages somnofy-quantum teenagers temperature vekter vibration vitalthings vitalthings

Nattevakt hos Tromsø Kommune Hjemmetjenesten

Hjemmetjenesten i Tromsø Kommune bruker Somnofy. De bruker det blant annet for en bruker med epilepsi som bor i egen leilighet.

På denne avdelingen hadde de behov for å vite om bruker hadde kommet hjem og når bruker la seg for kvelden. Tidligere gikk nattevaktene på flere tilsyn, men de har nå kuttet ut et besøk. De har behov for å se at bruker har kommet seg hjem og i seng, og denne informasjonen får de nå via «live-monitoreringen» på Somnofy. Bruker er selv fornøyd med å bli mindre forstyrret på natten. Avdelingen trekker frem at de opplever et bedre samarbeid med pårørende og bedre dialog rundt helsetilstand til bruker, etter at de tok i bruk Somnofy.

Hjerte
Nattevakten Tromsø Kommune Hjemmetjenesten:

“Tidligere gikk vi på flere tilsyn på kvelden for å sjekke at brukeren hadde kommet seg i seng. Nå ser vi dette i “live monitor” på Somnofy og har kuttet ut et besøk.“

Denne nettsiden bruker cookies for å lage statistikk om bruk. Informasjonen deles med Google Analytics. For mer informasjon, les vår personvernerklæring.