adults airQuality athletes breathing fjell full-logo-s heartrate hjerte light lightspectrum login logo-s lydbolge movement newborn noise phone plane presence schoolchildren sleep sleepstages somnofy-quantum teenagers temperature vekter vibration vitalthings vitalthings

Verdens mest presise kontaktløse søvnmonitor.Nå tilgjengelig for alle.

Somnofy Søvnmonitor

3990,-

Prisen inkluderer frakt og MVA samt 3 måneders Premium medlemskap som gir alle avanserte funksjoner og analyser.

Somnofy vil gi presise søvnanalyser uten Premium, og medlemskapet er for de som vil ha alle analyser, pusteveileder for innsovning, smart alarm for behagelig oppvåkning med mer.

Aslak Fonn Witry

"Jeg bruker Somnofy for å optimalisere søvn og restitusjon for å prestere maksimalt på trening og i konkurranse", Profesjonell fotballspiller

Aslak Fonn Witry (født 10 march 1996) er en norsk fotballspiller som spiller i forsvar for Djurgårdens IF (DIF).

Aslak gikk fra Ranheim til DIF 20. desember 2018 og ble en viktig bidragsyter til at DIF vant den profesjonelle svenske serien Allsvenskan.

Med sin enorme løpsstyrke er Aslak veldig offensiv, og har mange mål og målgivende pasninger for DIF. Aslak har brukt Somnofy i over 2 år og har funnet hvordan han skal sove for å yte maksimalt. For å sikre god restitusjon av muskler er han nøye med å sikre at han for nok dypsøvn, noe som også reduserer risikoen for skader.

Jørgen Graabak

"Somnofy har hjulpet meg å få en kvalitet på søvnen som får meg til å prestere maksimalt på et internasjonalt nivå. Kunnskap er makt !", 2x Gullvinner av Olympiske Leker

Jørgen Nyland Gråbak (født 26. april 1991) er en norsk kombinertløper med to olympiske gullmedaljer.

Graabak har totalt 6 seire i verdenscupen og konkurrerte for Norge i OL i Soji i 2014 der han vant gull i stor bakke/10km og gikk det norske laget inn til gull i lagkonkurransen stor bakke.

Jørgen har brukt Somnofy i over 2 år og har bidratt med sine erfaringer i utviklingen av Somnofy. Dette er vi veldig takknemlig for.

Trond Håkon Trondsen

"I perioder med hard trening har jeg funnet en klar sammenheng mellom treningsbelastning og pustfrekvense. Somnofy kan faktisk fortelle meg hvor sliten kroppen min er", Professional Cyclist

Trond Håkon Trondsen (født 4. august 1994) er en norsk syklist som for tiden sykler for UCI Continental team Team Coop.

Trond har en imponerende merittliste og har blandt annet en etappeseier (etappe 6) Tour de Normandie i 2019. Han vant også sykkelrittet Gyldne Gutuer som er en del av UCI Europa Tour.

Trond er teknologistudent og har jobber sammen oss i VitalThings parallelt med at han fullfører studiet. Han har blant annet sett på hvordan belastninger på kroppen som følge av trening og ritt kan sees på søvn og pustefrekvens.

Vi er veldig takknemlig for at Trond bidrar til å gjøre Somnofy mere nyttig for de som ønsker å få mere overskudd i hverdagen.

Validert mot Polysomnografi med høy presisjon

Sleep Medicine, et anerkjent tidsskrift som spesialiserer seg på søvn, har publisert et studie av Somnofy utført av forskere fra Universitetet i Bergen og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet – NTNU.

Høydepunkter

Somnofy, som bruker en kontaktløs sensor og maskinlæring, ble validert mot gullstandarden polysomnografi (PSG).

Deteksjon av spesifikke søvnfaser viste meget godt samsvar med polysomnografi.

Total søvntid og søvn-effektivitet viste meget godt samsvar med polysomnografi

Hensikt

Hensikten med studiet var å validere automatisk søvnfase deteksjon ved bruk av Somnofy, som er en kommersielt tilgjengelig kontaktløs sensor, mot Polysomnografi.

Konklusjon

Somnofy viste høy nøyaktighet på klassifisering av søvnfaser ved bruk av en kontaktløs sensor og maskinlæring.

Link til artikkelen: https://www.sciencedirect.com/...

Sov bedre

Personlige målinger

Søvnkvalitet
Pusterate
Søvnstadier

Soveromanalyse

Luftkvalitet
Lydnivå
Lys
Temperatur
Lysspektrum

Somnofy-Appen

Somnofy-appen er laget for mobile enheter som telefon og nettbrett. På appen vil du få daglig status over din søvn samt historikk og analyser. Her kan du også sette tider for vekking og andre innstillinger for å få Somnofy optimal for deg. Somnofy opererer helt automatisk så det er ikke behov for noe start og stopp.

Somnofy app støtter både Android og iOS.

Møt Somnofy

Somnofy er trolig verdens mest avanserte søvnmonitor og assistent for å oppnå bedre søvn. Ved hjelp av en rekke sensorer, bygd inn i en enhet, vil Somnofy måle bevegelser og pust for å analysere en rekke viktige parametre for å hjelpe deg å finne bedre søvn.

  • Detaljert søvnanalyse med søvnfaser
  • Oversikt over pusteraten din
  • Søvn guide
  • Smart alarm som vekker deg opp uten at du bråvåkner
  • Somnofy analyser og langtids historikk
  • App for Android og iOS
  • WIFI og BLE tilkobling
  • CE og FCC godkjent

Somnofy produkter og tjenester er ikke medisinsk godkjent, og er ikke ment for å stille diagnoser, behandle eller forhindre sykdom.

Somnofy er laget utviklet og produsert i Norge, basert på norsk kultur for innovasjon og kvalitet.

Hvor skal Somnofy plasseres på soverommet?

Denne videoen gir deg en rask innføring i hvor du bør sette Somnofy på soverommet samt hvordan du installerer Somnofy appen på din mobile enhet.

Daglig bruk av Somnofy

Når førstegangs installasjon er utført er den daglige bruken av Somnofy helt automatisk. Denne videoen viser hvordan Somnofy fungerer på daglig basis.

Hvordan la Somnofy hjelpe deg til å sovne?

Med pusteveileder (Guided Breathing) vil mange oppleve at de sovner lettere. Denne videoen viser hvordan denne aktiveres og brukes.

Trenger du en powernap?

Powernap kan være godt hvis det ikke påvirker nattesøvnen. Denne videoen viser hvordan Somnofy kan hjelpe deg å falle i søvn og samtidig vekke deg forsiktig når din powernap er over.

FAQ

Noen vanlig stilte spørsmål om Somnofy.

Q: Kan Somnofy brukes hvis det ligger to i samme seng ?
A: Ja, Somnofy kan skille mellom to personer i samme seng. Hvis du ønsker å måle begge vil du trenge en Somnofy på hver side av senga.

Q: Hva er maksimum avstand Somnofy kan plasseres fra senga ?
A: Den ideelle avstanden er ca 40cm fra senga og vi anbefaler at du setter den innenfor 1m.

Q: Hvor bør jeg sette Somnofy ?
A: Somnofy kan settes på et nattbord, en hylle eller liknende med fronten mot senga. Det finnes også veggfester slik at Somnofy kan festes på veggen.

Q: Hvordan får Somnofy strøm ?
A: Somnofy har en USB-C plugg og kan få strøm fra alle typer USB adaptere som kan levere over 0.5A. Somnofy leveres med et godkjent USB adapter med to utganger. Da har du en ledig til å lade telefon for eksempel.

Q: Må jeg starte og stoppe Somnofy selv?
A: Nei, Somnofy detekterer når du legger deg og prøver å analysere når du prøver å sove. Den vil også detektere når du våkner og slå seg av automatisk. Alle data er da automatisk tilgjengelig i Somnofy app.

Q: Hvordan fungerer smart alarmen?
A: Den gjør en kontinuerlig søvnanalyse i tiden før du har satt alarmen til å vekke deg. Den vil da innenfor et tidsvindu (som du selv bestemmer) finne et tidspunkt der du ikke er i dyp søvn og derfor vekke deg opp så lett som mulig. Dette gir en fantastisk følelse av å være våken når man våkner.

Q: Hva er søvnhygiene?
A: Søvnhygiene er en samlebetegnelse for hvor gode omgivelser du har der du sover og dine rutiner for å legge deg til riktig tid og stå opp til riktig tid. Dette innbefatter også aktiviteter og næringsinntak som påvirker søvnen din. Wikipedia

Denne nettsiden bruker cookies for å lage statistikk om bruk. Informasjonen deles med Google Analytics. For mer informasjon, les vår personvernerklæring.