adults airQuality athletes breathing fjell full-logo-s heartrate hjerte light lightspectrum login logo-s lydbolge movement newborn noise phone plane presence schoolchildren sleep sleepstages somnofy-quantum teenagers temperature vekter vibration vitalthings vitalthings

Våre ansatte

Bård har lang ledererfaring fra større, teknologitunge selskap og finanssektoren. Før VitalThings utviklet han et softwareselskap til en global posisjon. Han har sterk interesse for ledelse i innovative teknologiselskap. Han har også lang styreerfaring og et godt nettverk innenfor toppidrett.

Alf-Egil er medstifter av VitalThings og jobber tett med kundene for å forstå behovet slik at Vital Things kan utvikle og designe de riktige produktene og tjenestene. Han har lang erfaring innen teknologiutvikling og som forretnings- og bedriftsbygger.

CTO

Ole-Johan Ellingsen

oj@vitalthings.com +47 95098909

Ole-Johan er medstifter til Vital Things. Han har en M.Sc.EE fra Norges Teknologiske Høyskole og har lang erfaring med forretningsutvikling og entreprenørskap.

Dag har lang industriell erfaring med utviklingsmetodikk, prosjektledelse, kvalitetssikring, produksjon og logistikk. I tillegg spiller han gitar og banjo.

Chief Architect

Stig Christian Aske

sca@vitalthings.com

Stig Christian er en erfaren systemarkitekt og DevOps-ingeniør. Han har erfaring fra datasenter og skybaserte tjenester og er opptatt av å levere gode opplevelser på alle plattformer. Han en grad i data-og kommunikasjonsteknikk og trives med å jobbe med skalerbare internettapplikasjoner og arkitekturer.

Produktsjef Helse og Velferd

Knut Jarle Lysklett

kjl@vitalthings.com +47 91666540

Knut har lang og bred erfaring fra en rekke ulike industrier og virksomheter innenfor fagfeltene markedsføring, salg, produktutvikling og forretningsutvikling. Han er tidligere verdensmester i telemark kjøring.

Lead Data and Research Scientist

Ståle Toften

st@vitalthings.com

Ståle elsker data og er på en misjon for å gjøre dine data mer verdifulle for deg. Med en solid bakgrunn fra fysikk og data science kan han lage komplekse modeller som kan trekke verdifull innsikt ut fra dine data, slik at du kan sove bedre og føle deg tryggere.

Data Scientist

Jonas Tøgersen Kjellstadli

jk@vitalthings.com

Jonas har studert fysikk ved NTNU. Han har en mastergrad innen teoretisk og numerisk fysikk og en doktorgrad som omhandler simuleringer av idealiserte bruddmekanikkmodeller. Han jobber som en data scientist hos Vitalthings.

Customer Success Manager

Lukas Krondorf

lk@vitalthings.com 40596036

Lukas er utdannet treningsfysiolog (M.Sc.) fra NTNU 2018. Som fysioterapeut har han tidligere jobbet med bl.a. toppidrettsutøvere i ligafotball i Tyskland. Lukas er ekspert på den nyeste vitenskapen om søvn og jobber med markedsutvikling og forskning i VitalThings.

Front-end developer

Fasalu

fr@vitalthings.com

Fasalu is an application developer with a demonstrated history of working in the larger scale application development. He has many years of experience with the healthcare domain. He hold a master’s degree in computer software application. He is a passionate javascript developer and works as a front-end developer in Vitalthings As

Lege

Dr. Remi Andersen

ra@vitalthings.com

Remi er utdannet lege fra UiO 1999. Han har vært aktiv langrennsløper og jobbet med både eldre og idrettsutøvere i 20 år. Han jobber til daglig som sykehjemsoverlege. Han er også engasjert som lege for junior-, rekrutt og paralandslaget i langrenn og som rådgiver for VitalThings.

Chief Medical Officer

Ole Kristian Forstrønen Thu

okft@vitalthings.com +47 90 56 56 72

Ole Kristian er chief medical officer i VitalThings og jobber som anestesilege med en doktorgrad i medisin. Han er interessert i teknologi og pasientsikkerhet. Som CMO jobber han med regulatorisk godkjenning, klinisk forskning, klinisk evaluering og strategiske markedsanalyser i helsesektoren.

Interaksjonsdesigner

Jenny Nguyen

nn@vitalthings.com

Jenny jobber som interaksjonsdesigner hos Vitalthings. Hun jobber både med brukerne og produkt- og utviklingsteamet for å lage løsninger som oppfyller brukernes behov og gir brukerne god erfaring. Jenny er utdannet sivilingeniør fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

Forretningsutvikler

Trond Håkon Trondsen

tht@vitalthings.com

Trond Håkon er utdannet sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). I tillegg har han vært satsende syklist, med flere internasjonale seire og erfaring fra lag opp til og med profesjonelt nivå. Som tidligere toppidrettsutøver er han nysgjerrig på hvordan søvn påvirker prestasjon og helse. Han motiveres av utvikling og jobber nå som forretningsutvikler hos VitalThings.

Project Manager

Johan Fredrik Holm Totland

jfht@vitalthings.com

Johan er utdannet sivilingeniør innen teknisk kybernetikk ved NTNU og har flere års erfaring innen testing og godkjenning av sikkerhetskritiske signalsystemer på jernbanen. I VitalThings jobber han blant annet med regulatorisk godkjenning gjennom utvikling av selskapets kvalitetssystem.

Denne nettsiden bruker cookies for å lage statistikk om bruk. Informasjonen deles med Google Analytics. For mer informasjon, les vår personvernerklæring.