adults airQuality athletes breathing fjell full-logo-s heartrate hjerte light lightspectrum login logo-s lydbolge movement newborn noise phone plane presence schoolchildren sleep sleepstages somnofy-quantum teenagers temperature vekter vibration vitalthings vitalthings

Digital avstandsoppfølging

Digital avstandsoppfølging via søvnmonitor gir trygghet

Somnofy er en optimal løsning for digitalt tilsyn av personer som bor hjemme eller i omsorgsbolig. Den er enkel å montere, slår seg automatisk på når brukeren legger seg og presenterer deretter vitale helsedata om søvn, bevegelser og pust.
Somnofy inviterer til god brukermedvirkning og egner seg for offentlig hjemmetjeneste og privatpersoner som ønsker å passe på sine nærmeste.


En bruker`s sitat:

Det føles trygt at Somnofy passer på meg og kan fange opp plutselige forandringer. Dessuten fungerer den fint som en vekkerklokke også.

Fordeler ved bruk av Somnofy for digitalt tilsyn

  • Avvik i vitale helseparametre kan fanges opp raskt uten fysisk tilsyn. Dette kan gi grunnlag for tiltak og raskere oppfølging*.

  • Informasjon om søvn og søvnkvalitet kan gi grunnlag for tiltak for å forbedre søvnen. Effekten av tiltak kan måles i etterkant. Forbedret søvn vil øke livskvaliteten og bidra til at brukeren kan bo lengre hjemme. Det vil også redusere fallfaren.

  • Forhåndsdefinerte og konfigurerbare varsler kan sendes til et responssenter og gi økt beslutningsstøtte før eventuelle tiltak settes i verk. Dette er ikke varsler på vitale parametre, men varsler som uro og om bruker forlater sengen.

Søvnmonitor som sikkerhet

I denne filmen kan du se Karin og mannen hennes som har sovet med Somnofy som sikkerhet over lengre tid. Sønnen deres følger med for å se etter endringer som kan gi en god grunn for et ekstra besøk eller en telefonsamtale.


*Somnofy er ikke medisinsk godkjent. Søvnmonitoren er derfor ikke ment for å stille diagnoser, behandle eller forhindre sykdom.


For privat bruk, se Somnofy er for alle

Denne nettsiden bruker cookies for å lage statistikk om bruk. Informasjonen deles med Google Analytics. For mer informasjon, les vår personvernerklæring.