adults airQuality athletes breathing fjell full-logo-s heartrate hjerte light lightspectrum login logo-s lydbolge movement newborn noise phone plane presence schoolchildren sleep sleepstages somnofy-quantum teenagers temperature vekter vibration vitalthings vitalthings
Back to blog
Alle

VitalThings har inngatt landsdekkende distributoravtale med Hepro

Hepro avtale vitalthings

Avtalen innebærer at Hepro tar på seg ansvaret for salg og levering av den digitale nattevakten Somnofy til kommune-Norge.

GIR MULIGHET FOR YTTERLIGERE UTVIKLING

I kommuner hvor andre distributører har rammeavtaler med kommunen om innkjøp av velferdsteknologi, betyr dette at distributøren kjøper inn Somnofy via Hepro.

Chief Innovation Officer i VitalThings, Alf-Egil Bogen, er meget fornøyd med den signerte avtalen.

- Vi har hatt et langt og godt samarbeid med Hepro, og med den nye avtalen vil de i få ansvar for salg, installasjon, opplæring og kundestøtte av den digitale nattevakten Somnofy. For oss betyr denne avtalen at vi kan øke vår utvikling av digitale tjenester for tidlig deteksjon av sykdom, måling av søvn og kontinuerlig overvåkning av pustefrekvens.

Bogen mener dette vi gi en økt trygghet til beboeren, og at helsepersonell vil få frigitt mer tid, som gjør at de kan bruke mer tid på de som trenger det.

- Bruk av Somnofy gir trygghet til beboeren, og gir et verktøy for å forebygge fall og oppdage sykdom tidlig. Dette gir igjen helsepersonell mulighet til å bruke mere tid på de som trenger det.

Skjermbilde 2022 03 16 kl 13 35 50
Geir Tore Jakobsen, Adm.direktør Hepro

«Vi er svært tilfredse med denne avtalen. Den digitale nattevakten Somnofy gir informasjon om beboeren er i seng, om de sover, og om de er urolige.  Somnofy måler søvn, pustefrekvens, uro og en rekke andre vitale data uten at brukeren trenger å ha noe utstyr på kroppen.Den måler også en rekke viktige data fra rommet, blant annet lyd, lys, temperatur, luftkvalitet, luftfuktighet. Vi i Hepro ønsker å kombinere bruk av Somnofy med andre produkter vi leverer for å gi en komplett løsning for digitalt tilsyn både på institusjoner og i hjemmet."

Denne nettsiden bruker cookies for å lage statistikk om bruk. Informasjonen deles med Google Analytics. For mer informasjon, les vår personvernerklæring.